BESPLATNA dostava za narudžbe preko 50 EUR!
Personal menu
Traži

Uvjeti korištenja i privatnost

Molimo da pažljivo pročitate slijedeće uvjete pod kojima se vrši kupoprodaja naših proizvoda, budući da narudžba proizvoda čini pristanak na slijedeće uvjete: 

1. Ulaskom na ovu web stranicu oslobađa se i odrješuje pružatelj usluga/vlasnik i tvorac ove web stranice svake odgovornosti koja bi mogla nastati nepravilnim korištenjem proizvoda s ove web stranice. 

2. Svi proizvodi koji su u prodaji s ove web stranice smatraju se originalnim proizvodima te se isporučitelj i vlasnik ove web stranice Sorano d.o.o. ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu povredu ili ozljedu nastalu korištenjem proizvoda kupljenih putem ove web stranice. 

3. Sorano d.o.o. zadržava pravo uskrate usluge ili poništenja narudžbe po vlastitom diskrecijskom pravu, bez ograničenja i navođenja razloga. 

4. Svi proizvodi dostupni putem ove web stranice ostaju u vlasništvu vlasnika ove web stranice Sorano d.o.o. do trenutka potpune isplate kupoprodajne cijene. 

5. Ako niste u cijelosti zadovoljni vašom kupovinom, obratite nam se u roku 7 dana od dana zaprimanja proizvoda. 
Dobri odnosi sa korisnicima naših proizvoda su nam važni. Ukoliko smatrate da proizvod iz nekog razloga ne ispunjava svoju funkciju i namjenu slobodno nam se obratite, te ćemo pokušati riješiti problem na vama zadovoljavajući način. Napominjemo da za poštarinu i trošak pakiranja nije moguć povrat novca.

6. Ako je proizvod bio korišten na način za koji nije namijenjen, zadržavamo pravo uskrate jamstva.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

SORANO d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SORANO d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.