BESPLATNA dostava za narudžbe preko 50 EUR!
Personal menu
Traži

Često postavljena pitanja

1. Kako mogu naručiti željeni proizvod?

Proizvode možete naručiti putem web trgovine, društvenih mreža ili kontaktirajući našu korisničku podršku.

a) Web trgovina

  • Pronađite proizvode koje želite kupiti.
  • Odaberite količinu, odgovarajuću veličinu ili okus i odaberite opciju „Dodaj u košaricu".
  • Odaberite opciju „Dovrši kupnju“„ „Pogledaj košaricu" ili „Nastavi kupovinu“ ovisno o statusu Vaše narudžbe.
  • Prilikom odabira „Dovrši kupnju“ potrebno je ispuniti sljedeće podatke: adresa za račun, adresa za isporuku, dostava i način plaćanja.
  • Potom se prikažu „Podaci o plaćanju“, odnosno rezime Vaše narudžbe. Ako je sve u redu s narudžbom, kliknite na „Nastavi“.
  • U završnom koraku potrebno je potvrditi narudžbu i Vaša kupovina je uspješno izvršena.

b) Korisnička podrška

Željene proizvode možete naručiti i kontaktiranjem naše korisničke podrške putem emaila prodaja@kinetafitness.com ili pozivom na +385 97 6117 081. Korisnička podrška je dostupna od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 15:00 sati.

c) Društvene mreže

Pošaljite nam poruka putem Facebooka ili Instagrama putem kojih također možete predati zahtjev za narudžbom.

 

2. Gdje mogu kupiti Kinetine proizvode?

Sve naše proizvode možete kupiti direktno putem naše web trgovine.

Odabrani asortiman možete pronaći i u partnerskim poslovnicama u Zagrebu i Vinkovcima. Popis prodajnih mjesta pronađite ovdje.

 

3. Je li sve u redu s mojom narudžbom ako mi nije došao e-mail s potvrdom?

Nakon dovršetka procesa narudžbe trebao Vam je stići e-mail s potvrdom. U slučaju da e-mail nije stigao, provjerite SPAM pretinac u Vašoj pristigloj pošti. Ako se potvrda o zaprimanju narudžbe ne nalazi ni tamo, moguće je da je došlo do pogreške. Molimo da ponovite narudžbu ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@kinetafitness.com ili pozivom na +385 97 6117 081.

 

4. Kada mogu očekivati da će narudžba biti dostavljena?

Pakete predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan od primitka potvrde o plaćanju. Dostavna služba isporučuje paket u roku od 2 do 3 dana unutar Hrvatske.

 

5. Je li moguće preuzimanje u poslovnici?

Ukoliko živite na području Zagreba, narudžbu možete preuzeti u našem OUTLET-u u Vlaškoj ulici 73. Narudžbe je moguće preuzeti tek nakon uplate i potvrdnog emaila da je narudžba dostavljena na prodajno mjesto. Za ovu opciju preuzimanje nije dostupna mogućnost plaćanja pouzećem. U drugom koraku kupnje odznačite kvačicu za dostavu na adresu pa ćete tada moći odabrati opciju preuzimanja u poslovnici u sljedećem koraku.

 

6. Dostavljate li pošiljke i u druge zemlje osim Hrvatske?

Dostavljamo pošiljke i unutar regije.

SLOVENIJA – Dostava iznosi 6 eura te je rok dostave između 2-4 radna dana od primitka potvrde o plaćanju.

BOSNA I HERCEGOVINA, SRBIJA, CRNA GORA, MAKEDONIJA, KOSOVO – S obzirom na to da ove zemlje nisu dužne plaćati hrvatski PDV, iznos proizvoda je za 25% manji od onog prikazanog u web trgovini. Dostava se naplaćuje sukladno carinskoj politici zemlje u koju se paket šalje te svaki dodatni potencijalni trošak carine snosi kupac. Paketi se šalju Hrvatskom poštom, stoga vrijeme isporuke ovisi o istoj. Ukoliko naručujete iz jedne od navedenih država, molimo da nam se javite putem e-maila na info@kinetafitness.com ili pozivom na +385 97 6117 081.

 

7. Kako da izvršim narudžbu putem web stranice, a da dobijem R1 račun za nju?

Postoje dva načina za staviti R1 račun:

a) Izrada osobnog računa u Kineti - Prilikom registracije upisujete ime tvrtke i OIB za R1 račun (poveznica: https://www.kinetafitness.com/customer/info) 

b) Ako nemate svoj račun u Kineti, nakon što odaberete "Dovrši kupnju" potrebno je ispuniti podatke o računu. U prvom koraku "Adresa za račun" upišite naziv firme na koju treba glasiti R1 račun.

 

8. Zašto su uračunati troškovi dostave ako mi narudžba prelazi 50 eura i dostava bi trebala biti besplatna?

Prilikom naručivanja pojedinih proizvoda obračunava se dodatna naknada za dostavu jer taj proizvod prelazi određeno ograničenje dimenzije (veličine) paketa.

 

9. Stigao mi je pogrešan proizvod, što trebam napraviti?

Molimo da nam pošaljete fotografije pogrešnog proizvoda e-mailom na info@kinetafitness.com. Nakon što evidentiramo propust, organizirat ćemo prikup i zamjenu spornog proizvoda. 

 

10. Kako mogu preuzeti e-knjižicu s vježbama?

Knjižicu je moguće preuzeti na uređaj ili računalo nakon dovršetka narudžbe. U nastavku slijede upute za preuzimanje knjižice s vježbama u PDF formatu:

 • Prijavite se u Vaš korisnički račun (ukoliko već niste prijavljeni);
 • U izborniku odaberite "Moje narudžbe";
 • Kod narudžbe u kojoj se nalazi knjižica biti će vidljiv link za preuzimanje.