BESPLATNA dostava za narudžbe preko 50 EUR! 1 EUR = 7,5435 HRK
Personal menu
Traži

Jamstvo, reklamacije i povrati

Kineta jamstvo


Ako niste u cijelosti zadovoljni vašom kupovinom, obratite nam se u roku od 14 dana od dana zaprimanja proizvoda.
Dobri odnosi sa korisnicima naših proizvoda su nam važni. Ukoliko smatrate da proizvod iz nekog razloga ne ispunjava svoju funkciju i namjenu slobodno nam se obratite te ćemo pokušati riješiti problem na vama zadovoljavajući način. Napominjemo da za poštarinu i trošak pakiranja nije moguć povrat novca. Ako je proizvod bio korišten na način za koji nije namijenjen, zadržavamo pravo uskrate jamstva.

UVJETI REKLAMACIJE I POVRATA ODJEĆE - AKCIJA BESPLATNE ZAMJENE U SLUČAJU ODABIRA POGREŠNE VELIČINE - MI SNOSIMO TROŠKOVE ZAMJENE

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom narudžbom, možete ju vratiti te dobiti povrat novca ili zamijeniti za drugu veličinu pod sljedećim uvjetima:

– proizvod nam se mora vratiti u roku od 14 radnih dana od primitka
– proizvod nije nošen niti opran te je u izvornom stanju i originalnoj, neoštećenoj ambalaži
– proizvod nije poprimio nikakve mirise
– sve etikete su i dalje pričvršćene te nema znakova njihovog odstranjivanja
- proizvodi kupljeni u kategoriji "izložbeni artikli" ili van redovnog sniženja mogu se vratiti i zamijeniti samo za kupon koji će vrijediti godinu dana

 

Proizvod nam mora biti vraćen u zakonskom roku od najviše 14 radnih dana od primitka paketa od strane dostavne službe po vašem izboru.
Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku 14 radnih dana od primitka proizvoda na karticu koju ste koristili prilikom narudžbe ili na bankovni račun. 
Troškove poštarine snosi kupac, osim u slučaju da ste primili pogrešnu veličinu, boju ili model od onoga što ste naručili ili u slučaju tvorničke greške.
Molimo vas da pažljivo zapakirate proizvod kako u tranzitu ne bi došlo do oštećenja zbog kojih nećemo biti u mogućnosti prihvatiti proizvod.
Sve povrate šaljete kurirskom službom po vlastitom odabiru. Naš savjet je da svakako odaberete način slanja koji vam osigurava broj za praćenje te dokaz o slanju. Svaka vraćena pošiljka bit će detaljno pregledana prilikom obrade.
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Iznos naknade štete unaprijed se utvrđuje na sljedeći način:

30% MPC za slučaj oštećenja ambalaže
100% MPC za slučaj vraćanja proizvoda koji je uslijed postupanja kupca neprikladan za stavljanje na tržište od strane Prodavatelja.

Kupac prihvaćanjem ovih općih uvjeta unaprijed pristaje da se navedeni iznos naknade štete kompenzira s iznosom koji je Prodavatelj dužan vratiti Kupcu na ime uplaćenih sredstava.

ADRESA za povrat:

Sorano d.o.o.
Cargo partner skladište
Meridian 16 business zona
Zelena Aleja 45
10410 Vukovina

+385976117081

 Važne informacije za kupce izvan Europske unije: na carinskoj deklaraciji svoje povratne pošiljke koju ćete dobiti od odabrane dostavne službe, morate navesti ‘Povrat robe’. Ako to ne učinite, bit ćete odgovorni za bilo kakve dodatne i/ili carinske pristojbe ako se takve pojave.

Proizvodi kupljeni na rasprodaji mogu se vratiti samo za kupon koji će vrijediti godinu dana.