BESPLATNA dostava za narudžbe preko 50 EUR!
Personal menu
Traži

Jamstvo, reklamacije i povrati

KINETA JAMSTVO


Dobri odnosi s korisnicima naših proizvoda su nam važni. Ukoliko smatrate da proizvod iz nekog razloga ne ispunjava svoju funkciju i namjenu, obratite nam se u roku od 14 dana od dana zaprimanja proizvoda te ćemo pokušati riješiti problem na Vama zadovoljavajući način.

Napominjemo da za poštarinu i trošak pakiranja nije moguć povrat novca. Ako je proizvod bio korišten na način za koji nije namijenjen, zadržavamo pravo uskraćivanja jamstva.

NAPOMENA: Proizvodi kupljeni u kategoriji "izložbeni artikli" ili van redovnog sniženja mogu se vratiti i zamijeniti samo za kupon koji će vrijediti godinu dana.

 

UVJETI REKLAMACIJE I POVRATA PROIZVODA

 

Proizvod nam mora biti vraćen u zakonskom roku od najviše 14 radnih dana od primitka paketa od strane dostavne službe.

Sve povrate šaljete dostavnom službom po vlastitom odabiru. Naš savjet je da svakako odaberete način slanja koji Vam osigurava broj za praćenje te dokaz o slanju. Troškove poštarine snosi kupac, osim u slučaju da ste primili pogrešnu veličinu, boju ili model od onoga što ste naručili ili u slučaju tvorničke greške.

Molimo Vas da pažljivo zapakirate proizvod kako u tranzitu ne bi došlo do oštećenja zbog kojih nećemo biti u mogućnosti prihvatiti proizvod. Svaka vraćena pošiljka bit će detaljno pregledana prilikom obrade.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Iznos naknade štete unaprijed se utvrđuje na sljedeći način:

30% MPC za slučaj oštećenja ambalaže
100% MPC za slučaj vraćanja proizvoda koji je uslijed postupanja kupca neprikladan za stavljanje na tržište od strane Prodavatelja

Kupac prihvaćanjem ovih općih uvjeta unaprijed pristaje da se navedeni iznos naknade štete kompenzira s iznosom koji je Prodavatelj dužan vratiti Kupcu na ime uplaćenih sredstava.

Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku od 14 radnih dana od primitka proizvoda na karticu koju ste koristili prilikom narudžbe ili na bankovni račun. 

ADRESA ZA POVRAT:
Sorano d.o.o.
Cargo partner skladište
Meridian 16 business zona
Zelena Aleja 45
10410 Vukovina
+385976117081

 

UVJETI REKLAMACIJE I POVRATA ODJEĆE

 

Ukoliko niste zadovoljni kupljenom odjećom, možete ju vratiti te dobiti povrat novca ili zamijeniti za drugu veličinu pod sljedećim uvjetima:

  • Proizvod nam se mora vratiti u roku od 14 radnih dana od primitka;
  • Proizvod nije nošen niti opran te je u izvornom stanju i originalnoj, neoštećenoj ambalaži;
  • Proizvod nije poprimio nikakve mirise;
  • Sve etikete su i dalje pričvršćene te nema znakova njihovog odstranjivanja.

AKCIJA: U slučaju odabira pogrešne veličine, zamjena je BESPLATNA! Drugim riječima, Kineta snosi troškove zamjene za ispravnu veličinu te organizira povrat proizvoda.

Važne informacije za kupce izvan Europske unije: Na carinskoj deklaraciji svoje povratne pošiljke, koju ćete dobiti od odabrane dostavne službe, morate navesti "Povrat robe". Ako to ne učinite, bit ćete odgovorni za bilo kakve dodatne i/ili carinske pristojbe ako se takve pojave.