BESPLATNA dostava za narudžbe preko 50 EUR! 1 EUR = 7,5435 HRK
Personal menu
Traži

Plaćanje i dostava

PLAĆANJE:

1. BANKOVNOM DOZNAKOM - INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje za sve fizičke i pravne osobe koje žele obaviti plaćanje e-bankingom, uplatom u pošti ili banci. Nakon obavljene narudžbe šaljemo vam ponudu na osnovu koje možete izvršiti plaćanje.

2. KREDITNIM/DEBITNIM KARTICAMA

Maestro, Visa, Mastercard i Amex su samo od nekih kartica kojima je moguće platiti Vašu narudžbu. Za autorizaciju i naplatu kartica koristimo BRAINTREE sustav, a od Vas može biti zatražena dodatna autorizacija putem tokena. Naplata kartice se vrši u valuti EUR, a odabirom HRK kao valute možete vidjeti i cijene u kunama po tečaju  7,53450.

3. POUZEĆEM - DOSTAVLJAČU PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE (NAKNADA 1,29 EUR)

4. PAYPAL-om


DOSTAVA:


Nakon plaćanja ili potvrde narudžbe za plaćanje pouzećem, narudžbu šaljemo  DPD ili GLS dostavnom službom prvi sljedeći radni dan. Rok dostave je 2-3 dana od potvrde narudžbe ili plaćanja.

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 50 EUR

Za sve ostale narudžbe iznos dostave/poštarine je 3,99 EUR.
Za artikle nestandardnih dimenzija postoji posebna naknada bez obzira na iznos narudžbe. Ukupan trošak dostave/poštarine biti će vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe.
Roba se šalje s našeg centralnog skladišta koje se nalazi u Zagrebu.

PREUZIMANJE U ZAGREBU
Vašu narudžbu možete preuzeti u našem OUTLETU u Vlaškoj 73. Narudžbe je moguće preuzeti tek nakon uplate i potvrdnog emaila da je narudžba dostavljena na prodajno mjesto. Za opciju preuzimanje nije dostupna mogućnost plaćanja pouzećem. U drugom koraku kupnje ODZNAČITE kvačicu za dostavu na istu adresu pa ćete tada moći odabrati opciju preuzimanja u sljedećem koraku.

DOSTAVA U SLOVENIJU

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 100 EUR!
Sve ostale narudžbe naplaćuju se 6 EUR.
Iznos dostave će biti vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe. Narudžbe za Sloveniju nije moguće platiti pouzećem.