BESPLATNA dostava za narudžbe preko 50 EUR!
Personal menu
Traži

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

1. INTERNET BANKARSTVOM - BANKOVNOM DOZNAKOM 

Plaćanje za sve fizičke i pravne osobe koje žele obaviti plaćanje e-bankingom, uplatom u pošti ili banci. Nakon obavljene narudžbe šaljemo Vam ponudu na osnovu koje možete izvršiti plaćanje.

2. KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM

Maestro, Visa, Mastercard i Amex su samo od nekih kartica kojima je moguće platiti Vašu narudžbu. Za autorizaciju i naplatu kartica koristimo BRAINTREE sustav, a od Vas može biti zatražena dodatna autorizacija putem tokena. Naplata kartice se vrši u valuti EUR, a odabirom HRK kao valute možete vidjeti i cijene u kunama po tečaju 7,53450.

3. POUZEĆEM - DOSTAVLJAČU PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE (NAKNADA 1,29 EUR)

4. PAYPALOM

 


DOSTAVA:

 

DOSTAVA U HRVATSKU

Nakon plaćanja ili potvrde narudžbe za plaćanje pouzećem, narudžbu šaljemo DPD ili GLS dostavnom službom prvi sljedeći radni dan. Rok dostave je 2-3 radna dana od potvrde narudžbe ili plaćanja.

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 50 EUR

Za sve ostale narudžbe iznos dostave/poštarine je 4,99 EUR.
Za artikle nestandardnih dimenzija postoji posebna naknada bez obzira na iznos narudžbe. Ukupan trošak dostave/poštarine biti će vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe.
Roba se šalje iz našeg centralnog skladišta koje se nalazi u Zagrebu.

PREUZIMANJE U ZAGREBU
Vašu narudžbu možete preuzeti u našem OUTLET-u u Vlaškoj 73. Narudžbe je moguće preuzeti tek nakon uplate i potvrdnog emaila da je narudžba dostavljena na prodajno mjesto. Za opciju preuzimanje nije dostupna mogućnost plaćanja pouzećem. U drugom koraku kupnje ODZNAČITE kvačicu za dostavu na istu adresu pa ćete tada moći odabrati opciju preuzimanja u sljedećem koraku.

DOSTAVA U SLOVENIJU

Nakon plaćanja ili potvrde narudžbe za plaćanje pouzećem, narudžbu šaljemo DPD ili GLS dostavnom službom prvi sljedeći radni dan. Rok dostave je 2-4 radna dana od potvrde narudžbe ili plaćanja.

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 100 EUR

Za sve ostale narudžbe iznos dostave/poštarine je 6 EUR.
Iznos dostave će biti vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe. Narudžbe za Sloveniju nije moguće platiti pouzećem.