Dostava i plaćanje

PLAĆANJE:

1. BANKOVNOM DOZNAKOM - INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje za sve fizičke i pravne osobe koje žele obaviti plaćanje e-bankingom, uplatom u pošti ili banci. Nakon obavljene narudžbe šaljemo vam ponudu na osnovu koje možete izvršiti plaćanje.

2. KREDITNIM/DEBITNIM KARTICAMA

Maestro, Visa, Mastercard, Amex, Diners su samo od nekih kartica kojima je moguće platiti Vašu narudžbu. Za autorizaciju i naplatu kartica koristimo BRAINTREE sustav, a od Vas može biti zatražena dodatna autorizacija putem tokena. Naplata kartice se vrši u valuti EUR po tečaju kojim će HRK biti zamijenjena za EUR, a iznosi 7,53450.

3. POUZEĆEM - DOSTAVLJAČU PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE (NAKNADA 10 KN)

4. PAYPAL-om


DOSTAVA:

Nakon plaćanja ili potvrde narudžbe za plaćanje pouzećem, narudžbu šaljemo  DPD ili GLS dostavnom službom prvi sljedeći radni dan. Rok dostave je 2-3 dana od potvrde narudžbe ili plaćanja.

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 350 kn

Za sve ostale narudžbe iznos dostave/poštarine je 30 kn.

Za artikle nestandardnih dimenzija postoji posebna naknada bez obzira na iznos narudžbe. Ukupan trošak dostave/poštarine biti će vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe.

Roba se šalje s našeg centralnog skladišta koje se nalazi u Zagrebu.

PREUZIMANJE U ZAGREBU:

Vašu narudžbu možete preuzeti u našem OUTLETU u Vlaškoj 70. Narudžbe je moguće preuzeti tek nakon uplate i potvrdnog emaila da je narudžba dostavljena na prodajno mjesto. Za opciju preuzimanje nije dostupna mogućnost plaćanja pouzećem. U drugom koraku kupnje ODZNAČITE kvačicu za dostavu na istu adresu pa ćete tada moći odabrati opciju preuzimanja u sljedećem koraku.

DOSTAVA U SLOVENIJU

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe preko 100 EUR!

Sve ostale narudžbe naplaćuju se 6 EUR.

Iznos dostave će biti vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe. Narudžbe za Sloveniju nije moguće platiti pouzećem.