Dostava, plaćanje i jamstvo

PLAĆANJE:

1. BANKOVNOM DOZNAKOM - INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje za sve pravne osobe kojima je potreban R1 račun i pojedince koji žele obaviti plaćanje e-bankingom, uplatom u pošti ili banci. Nakon obavljene narudžbe šaljemo vam ponudu na osnovu koje možete izvršiti plaćanje (e-bankingom, u bilo kojoj pošti ili banci). Nakon uplate pošiljka i račun vam stižu redovnim putem.

2. POUZEĆEM - DOSTAVLJAČU PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE (NAKNADA 10 KN)


DOSTAVA:

Nakon plaćanja ili potvrde narudžbe za plaćanje pouzećem, narudžbu šaljemo GLS dostavnom službom prvi sljedeći radni dan. Rok dostave je 2-3 dana od potvrde narudžbe ili plaćanja.

Iznos dostave/poštarine ovisi o volumenu i težini će biti vidljiv u postupku naručivanja prije potvrde narudžbe.

Roba se šalje s našeg centralnog skladišta koje se nalazi u Zagrebu.


PREUZIMANJE U ZAGREBU:

Vašu narudžbu možete preuzeti u našem OUTLETU u Vlaškoj 70. Narudžbe je moguće preuzeti tek nakon uplate i potvrdnog emaila da je narudžba dostavljena na prodajno mjesto.

Kineta jamstvo

Ako niste u cijelosti zadovoljni vašom kupovinom, obratite nam se u roku 7 dana od dana zaprimanja proizvoda.
Dobri odnosi sa korisnicima naših proizvoda su nam važni. Ukoliko smatrate da proizvod iz nekog razloga ne ispunjava svoju funkciju i namjenu slobodno nam se obratite te ćemo pokušati riješiti problem na vama zadovoljavajući način. Napominjemo da za poštarinu i trošak pakiranja nije moguć povrat novca. Ako je proizvod bio korišten na način za koji nije namijenjen, zadržavamo pravo uskrate jamstva.